PARLEM

Pot emprar el següent formulari de contacte per a fer-nos arribar els seus dubtes sobre els nostres serveis o pregunta general que tingui. Li respondrem al més aviat possible. Recordi que si ho prefereix, pot sol·licitar-nos un pressupost personalitzat.

Com prefereix que ens posem en contacte amb vostè?


Segons la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre de Protecció de Dades de caràcter personal, PLIS-PLAS, S.L. SERVEIS DE NETEJA I MANTENIMENT informa que les dades personals facilitades de forma voluntària al complimentar aquest formulari, quedaran incorporats de forma confidencial en el fitxer automatitzat de dades de PLIS-PLAS, S.L. SERVEIS DE NETEJA I MANTENIMENT.

Així mateix, al registrar el client, presta el seu consentiment per a que PLIS-PLAS, S.L. SERVEIS DE NETEJA I MANTENIMENT, utilitzi les seves dades personals amb el fi d’informar sobre serveis o productes que poguessin ser del seu interès, respectant en tot cas, la legislació espanyola de protecció de dades. En el suposat que PLIS-PLAS, S.L. SERVEIS DE NETEJA I MANTENIMENT prevegi cedir les seves dades personals a tercers, obtindrà prèviament el seu consentiment informant-li de la finalitat a que es destinaran les seves dades.

Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant petició escrita dirigida a PLIS-PLAS, S.L.. - c/ Sabadell, 7- 08232 Viladecavalls (Barcelona) o mitjançat correu electrònic dirigint-se a: plisplas@plisplas.cat

ON ESTEM

Pot trobar les nostres oficines en la següent adreça de contacte:

C/Rosari, 24 - 08232 Viladecavalls.

C/Sabadell, 7 - 08232 Viladecavalls.

Localitzi’ns mitjançant GPS, introduint les següents coordenades en el seu sistema de navegació habitual.

Latitud:41.551990 / 41°33'07.16" N

Longitud:1.954183 / 1°57'15.06" E

Truqui’ns

Si prefereix contacte telefònic, pot marcar el següent numero de telèfon:

937.341.812 (atenció en horaris d’oficines).