EL NOSTRE PREU JUT

Pot sol-licitar un pressupost on-line, indicant les dades al formulari i l'atendrem a la major brevetat possible:
Quin tipus de servei sol•licita per el pressupost?


Descripció de les tasques a realitzar:Segons la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre de Protecció de Dades de caràcter personal, PLIS-PLAS, S.L. SERVEIS DE NETEJA I MANTENIMENT informa que les dades personals facilitades de forma voluntària al complimentar aquest formulari, quedaran incorporats de forma confidencial en el fitxer automatitzat de dades de PLIS-PLAS, S.L. SERVEIS DE NETEJA I MANTENIMENT.

Així mateix, al registrar el client, presta el seu consentiment per a que PLIS-PLAS, S.L. SERVEIS DE NETEJA I MANTENIMENT, utilitzi les seves dades personals amb el fi d’informar sobre serveis o productes que poguessin ser del seu interès, respectant en tot cas, la legislació espanyola de protecció de dades. En el suposat que PLIS-PLAS, S.L. SERVEIS DE NETEJA I MANTENIMENT prevegi cedir les seves dades personals a tercers, obtindrà prèviament el seu consentiment informant-li de la finalitat a que es destinaran les seves dades.

Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant petició escrita dirigida a PLIS-PLAS, S.L.. - c/ Sabadell, 7- 08232 Viladecavalls (Barcelona) o mitjançat correu electrònic dirigint-se a: plisplas@plisplas.cat

UN PREU A LA SEVA MESURA.

Un pressupost desorbitat o un pressupost molt baix mai li assegurarà ni un servei de luxe ni una satisfacció per la seva butxaca. A Plis Plas, creiem que cada client mereix un estudi permenoritzat del seu cas i, per tant, el seu pressupost personal.

No creu? Faci la proba. Sol•liciti un pressupost sense cap tipus de compromís.