PLIS PLAS

Plis Plas, el teu Partner de serveis de neteja i Higiene de confiança

0
Més de 20 anys al sector
0
96,9% de satisfacció dels clients
Tecnología punta

Tens el nostre compromís

Oferir-te les solucions que necessitis en l'àmbit de la neteja i la higiene d'una manera efectiva i eficient.

Montse Cardús, Gerente

Per assolir els resultats esperats, ens basem en 3 pilars: Metodologia, calendari i horari adaptat a les necessitats i subministraments amb materials d’alta qualitat.

Metodologia i pràctiques totalment segures, (Certificació ITEL)

Utilitzem mètodes i pràctiques segures amb Certificació ITEL. Estem compromesos a proporcionar-te un servei de la més alta qualitat possible. El nostre equip de professionals està altament capacitat i experimentat, i treballarà diligentment per netejar i desinfectar les instal·lacions. Contacti'ns!

Dates i horaris adaptats a tu

Busques una empresa de neteja professional i de confiança? PLIS PLAS, Oferim horaris flexibles que s'adapten a les teves necessitats, el nostre experimentat equip deixarà les seves instal·lacions impecablement netes i desfinfectades

Subministraments i materials d'alta qualitat

Oferim subministraments i materials de primer nivell per a ús professional. Garantint una neteja eficient i amb el grau de desinfecció que calgui.

Li oferim una àmplia gamma de serveis, utilitzant aplicacions adaptades a les particularitats de cada tipus de serveis.

Oficines

Manteniment rotatiu i de qualitat segons necessitats. Efectuant seguiment mitjançant supervisions.

Fàbriques i magatzems

Neteges generals, segons necessitat i demanda. Seguint protocols estàndards. Utilitzant productes i maquinària específiques.

Hotels

Neteges generals, específiques i a demanda. Segons protocols i estàndards de qualitat. Efectuant supervisions per garantir bons resultats.

Clubs i gimnasos

Neteges generals, segons necessitats i demanda. Seguint protocols i estàndards. Utilitzant productes i maquinària específiques. Efectuant supervisions per garantir bons resultats.

Col·legis

Neteges generals, segons necessitat i demanda. Seguint protocols i estàndards. Utilitzant productes i maquinària específiques. Efectuant supervisions per garantir bons resultats.

Botigues

Manteniment rotatiu i de qualitat segons necessitats. Efectuant seguiment mitjançant supervisions.

Cuines

Neteja general, segons necessitat i demanda. Seguint protocols i estàndards. Utilitzant productes i maquinària específiques. Efectuant supervisions per garantir bons resultats.

Laboratoris

Neteges específiques, segons necessitats. Seguint estàndards de qualitat, segons protocols per a cada sector. Supervisions per garantir un bon resultat.

Vidres

Neteja de vidres, aluminis, guies. Vidres alts, façanes... segons necessitats. Amb possibilitat d'elevador i maquinària. Personal preparat i format per a la tasca. Supervisions per garantir un bon resultat.

Tractaments de paviments

Neteja específica de paviments. Amb visita prèvia per poder estudiar i garantir el resultat. Productes i maquinària adequats per diferents tipus de materials.

Desinfeccions

Neteges i desinfeccions segons necessitats i demanda. Seguint estàndards de qualitat, segons protocols per a cada sector i de sanitat.

Obra nova

Neteja d'obra nova. Amb visita prèvia per poder assegurar la realització del servei i garantir el resultat.

El nostre Personal

El nostre personal, com no pot ser altrament, és la clau per assolir l’excel·lència en els serveis de neteja i higiene que oferim. Per això mantenim una comunicació i formació constant, on els nostres supervisors amb una àmplia experiència juguen un rol clau per a aquest engranatge.

Ja som més de 50!