Qui Som

Plis-Plas SL, serveis de neteja i manteniment, és una empresa que dedica les seves activitats als serveis integrals de neteja i manteniment. Una empresa de serveis que compta amb els més moderns sistemes o productes disponibles, posats al servei  de la seva empresa o negoci.

Oferim serveis de neteja i manteniment per locals i entitats públiques o privades així com per centres sanitaris, biblioteques, tendes, naus industrials, etc.

Tenim reconeguda experiència o trajectòria en la nostra feina de serveis integrals de neteja de forma destacada a Catalunya, sobretot a la zona del Vallès Occidental. 

El 80% dels operaris desenvolupa la seva tasca en els serveis de neteja, manteniment i conservació. La resta, estant dedicats a les neteges especialitzades. (Pàrquing, vidres, terres, maquinàries, obres, neteja de façanes…)

Tots els nostres treballadors són persones especialment qualificades per desenvolupar labors de neteja i manteniment, mantenint un estricte control de terminis de qualitat, seguretat i controls d’horaris.


El nostre Personal

El nostre Personal, com no pot ser d’una altra manera, són la clau per assolir l’excel·lència en els serveis de neteja i higiene que oferim. Per això mantenim una comunicació i formació d’una manera molt constant, on els nostres supervisors amb una àmplia experiència juguen un rol clau per a aquest engranatge. Aquí us presentem algunes de les persones que formen part del nostre equip! 

I som més de 50!

 

Tens el nostre compromís

Oferir-te les solucions que necessitis en l'àmbit de la neteja i higiene d'una manera efectiva i eficient.

Montse Cardús, Gerente